Палатки и аксесоари

Разгледани продукти

Производители

Delphin B-3 CLIMA CONTROL палатка

Нов продукт

1 vote

635,00 лв

-95,00 лв

730,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Новата палатка е  замислена в последния детайл. Тя е изградена върху здрава устойчива конструкция, създадена от три ребра, които са подсилени от други части на конструкцията. Това гарантира изключителната си стабилност дори при силни ветрове или бури. Той също така позволява по-добро използване на вътрешното пространство. Палатката  е предназначен за комфортен престой от 2 до 3 души в зависимост от обема на оборудването. Размерът е 310x300x175cm ..
Благодарение на използването на материял  от най-високо качество водоустойчива до 10000 мм и напълно подплатена без шевове, тя е напълно водонепроницаема срещу всяка дъждовна вода, което може да ви сполети при риблов.
Bivvy B-3 ви предлага перфектно убежище дори от дъното, тъй като подът е напълно закопчен с цип  по протежение на цялата верига. Това означава, че вашето вътрешно пространство няма да бъде нарушено от гризачи  змий или насекоми. Bivvy B-3 ви предлага възможност да закупите по-тънък под, наречен HEAVY-DUTY, комплекти от предни пластмасови капаци за прозорци, както и да закупите капак, който увеличава температурната ..
Сега най-важното нещо! Bivvy Delphin B-3 има новаторската система на CLIMA CONTROL. Тази система е създадена от два проветрителни отвора на двете противоположни страни (над входната врата и над задното стъкло). Благодарение на тази гениална система можете да си осигурите свеж въздух . Ще го оцените особено през нощта, когато намалява мъглата вътре. 

Технически параметри:
Външен размер: 310x300x175см
Водоустойчивост: 10000мм
Размер на транспортната маса: 130x35x35см
Тегло  14 кг

В следната категория има още 30 продукта: