Разгледани продукти

Промоции

Delphin B-3 CLIMA CONTROL палатка

Нов продукт

Продуктът вече не е наличен

на 12 вноски по 78.75 лв.

799,99 лв с вкл. ДДС

Повече информация

Новата палатка Delphin B-3 CLIMA CONTROL е замислена в последния детайл. Изградена е от здрава, устойчива конструкция, създадена от три ребра, които са подсилени от други части на конструкцията. Това гарантира изключителна стабилност дори при силни ветрове или бури. Тя също така позволява по-добро използване на вътрешното пространство. Предназначена е за комфортен престой от 2 до 3 човека в зависимост от обема на оборудването. Размерът е 315x320x170см. 

Благодарение на използването на висококачествената материа до 10000мм воден стълб, която е напълно защитена без шевове, тя е напълно водонепроницаема срещу всяка дъждовна вода, може да ви сполети при риблов.

ВАЖНО: Палатката се продава БЕЗ дъно! Допълнително може да се закупи тънко, стандартно дъно или дебело Heavy Duty.


В B-3 bivvy предлага опция за закупуване на набор от предни пластмасови прозорци, обикновено дъно, Heavy Duty дебело дъно, както и възможност за закупуване на зимно покривало за увеличаване на топлинното съпротивление на самата обвивка. Те се закупуват отделно и не са включени!

Сега най-важното нещо! Bivvy Delphin B-3 притежава иновативната система CLIMA CONTROL, която е проектирана от дизайнери на Delphin. Тази система се създава от две пролуки за проветряване на двете противоположни страни (над входната врата и над задния прозорец). Благодарение на тази гениална система можете да получите свеж въздух. Цялата система може лесно да се управлява от вътрешността на бивака.

Палатката се доставя без дъното. Ципът обаче е зашит около цялата верига. Това е предварителна обработка на пода, който може да бъде закупен и който предотвратява навлизането на насекоми или гризачи в бивака. 

Технически параметри:
Външен размер: 315x320x170cm 
Водоустойчивост: 10000mm Размери на 
транспорта: 130x35x35cm 
Тегло на бивака : 14kg 
Транспортни размери: 95x23x23cm 
Тегло на зимното покривало (купува се отделно): 6 кг

В следната категория има още 30 продукта:

Намирате продукта по-евтино в друг магазин?