Dynamite Baits Frenzied Mixed Feeder Particle 2.5ltr готови семена - Семена и захранки - Dynamite Baits
  Dynamite Baits Frenzied Mixed Feeder Particle 2.5ltr готови семена - Семена и захранки - Dynamite Baits

  Dynamite Baits Frenzied Mixed Feeder Particle 2.5ltr готови семена

  Dynamite Baits
  61333
  Наличен
  36,99 лв.
  С вкл. ДДС

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  Готови семена Dynamite Baits Frenzied Mixed Feeder Particle 2.5ltr примамва чрез захранващ слой със семена.
  В рамките на процеса на готвене на парченца примамки, остава добра смес, която се преработва в примамка за Dynamite Baits. Тази смес е особено вкусна за рибата и вече е достъпна за вас. Частите от Dynamite Baits на примамките се разтварят във водата и са особено привлекателни за рибата

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.