Важно инфо! Виж тук

Протеинови топчета от TB Baits!
Протеинови топчета от TB Baits!
Омръзна ли ви да харчите десетки левове за 1-2кг протеинови топчета? Имаме...
29 0
НОВО на пазара и ексклузивно в България! Сигнализатори FLACARP от висок клас!
НОВО на пазара и ексклузивно в България!...
  FLACARP - това ли са най-добрите сигнализатори от висок клас на достъпна цена?...
4857 0

ВИЖ Лимитираната оферта

Anaconda Attraktor Spray Bionic Crunch 50 мл спрей

Намирате по-ниска цена?

Линк към конкуретна оферта

Съгласен съм с Общите условия 

Нов продукт

Наличен

14,99 лв с вкл. ДДС

Повече информация

Серията Anaconda Bionic Crunch  разбира се, има и привличащ атрактор – спрей, който не трябва да пропускате.  С помощта на този спрей, не само всички видове стръв от същата серия, но също така естествени и изкуствени примамки от друг вид могат да бъдат напоени. Увеличава привлекателността и успеха на всяка стръв. Естествен хранителен стимулант за рибите.

Съдържание: 50 мл

АРОМАТИ:
- Scopex е един стар и добре познат през годините аромат, който може да е бил пренебрегван през последните няколко години, но е време да го пробвате в най- иновативния и работещ вариант, а именно – Anaconda Bionic Crunch Boilie  – Scopex.
- Honey Fruits – Плодове с мед също една много успешна комбинация от Anaconda Bionic Crunch Boilie. Комбинация от доказан вкус с плодови тонове с вкус Tutti Frutti и Мед.
- Krill & Gorgonzola – една интересна и иновативна комбинация, а защо не?
- Robins Crab –  В комбинация от Robin Red и Monster Crab с плодове e много атрактивен аромат, леко допълнен с плодови тонове от касис. Необичайна комбинация от много интересен аромат, който много се харесва от шараните.
- Cheese Onion  – Вкусът на сиренето, съчетан с вкус на лук ? Този вкус трябва да бъде опитан от всеки шаран, защото не е ял нищо подобно.
- Fish’n Nana  – Една наистина интересна и успешна комбинация от рибни аромати (Schellfish) и банан.
- Strawberry Milkshake  – Ягодата е феномен в ароматите на протеинови топчета в продължение на много години, този вариант е съчетан с мед и омекотен със сметана.
- Tropical Monkey – Кокос със Ананас! Сливането на пикантния вкус на ананас и приятен аромат на кокос създават една много интересна комбинация, която ще привлече и най- претенциозните шарани.
- Garlic Bomb  – Силен вкус на чесън, леко подчертан със сладък аромат (Durian). Интересна комбинация от популярен чесън, която e много успешна, особено по време на по-студените сезони на годината.
- Fire Tuna – Огнени! Пикантен тон  на базата на риба с добавени подправки. Силен, но приятен аромат с пикантен завършек, който се получава от добавянето на подправки.
- Chicken on the Beach – Комбинация от фина смес от пилешко месо, смесена с нетрадиционен сладък аромат на манго.

Отзиви

Напишете отзив

Anaconda Attraktor Spray Bionic Crunch 50 мл спрей

Anaconda Attraktor Spray Bionic Crunch 50 мл спрей

Аксесоари

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: