Важно инфо! Виж тук

НОВО на пазара и ексклузивно в България! Сигнализатори FLACARP от висок клас!
НОВО на пазара и ексклузивно в България!...
  FLACARP - това ли са най-добрите сигнализатори от висок клас на достъпна цена?...
15.04.2021 4841 0

ВИЖ Лимитираната оферта

Anaconda Bionic Crunch Pop-up 20 mm Плуващи топчета

Намирате по-ниска цена?

Линк към конкуретна оферта

Съгласен съм с Общите условия 

Нов продукт

Наличен

14,99 лв с вкл. ДДС

Повече информация

Основават се на същата успешна рецепта на Anaconda Bionic Crunch за протеинови топчета, която включва 100% натурални съставки.
В микса за поп ъп топчета за риболов се съдържат същите атрактори за риболов, както в протеиновите топчета – в допълнение на няколко специални добавки за отличен резултат и постоянната привлекателност .
Тези поп ъп топчета отделят дълготрайни аромати, които се излъчват от естествените хранителни добавки, на които шараните просто не могат да устоят.

Съдържание: 50 г
Рзмер 20 мм
Вкус: по ваш избор
Без изкуствени оцветители и консерванти

АРОМАТИ:
- Scopex е един стар и добре познат през годините аромат, който може да е бил пренебрегван през последните няколко години, но е време да го пробвате в най- иновативния и работещ вариант, а именно – Anaconda Bionic Crunch Boilie  – Scopex.
- Honey Fruits – Плодове с мед също една много успешна комбинация от Anaconda Bionic Crunch Boilie. Комбинация от доказан вкус с плодови тонове с вкус Tutti Frutti и Мед.
- Krill & Gorgonzola – една интересна и иновативна комбинация, а защо не?
- Robins Crab –  В комбинация от Robin Red и Monster Crab с плодове e много атрактивен аромат, леко допълнен с плодови тонове от касис. Необичайна комбинация от много интересен аромат, който много се харесва от шараните.
- Cheese Onion  – Вкусът на сиренето, съчетан с вкус на лук ? Този вкус трябва да бъде опитан от всеки шаран, защото не е ял нищо подобно.
- Fish’n Nana  – Една наистина интересна и успешна комбинация от рибни аромати (Schellfish) и банан.
- Strawberry Milkshake  – Ягодата е феномен в ароматите на протеинови топчета в продължение на много години, този вариант е съчетан с мед и омекотен със сметана.
- Tropical Monkey – Кокос със Ананас! Сливането на пикантния вкус на ананас и приятен аромат на кокос създават една много интересна комбинация, която ще привлече и най- претенциозните шарани.
- Garlic Bomb  – Силен вкус на чесън, леко подчертан със сладък аромат (Durian). Интересна комбинация от популярен чесън, която e много успешна, особено по време на по-студените сезони на годината.
- Fire Tuna – Огнени! Пикантен тон  на базата на риба с добавени подправки. Силен, но приятен аромат с пикантен завършек, който се получава от добавянето на подправки.
- Chicken on the Beach – Комбинация от фина смес от пилешко месо, смесена с нетрадиционен сладък аромат на манго.

Отзиви

Напишете отзив

Anaconda Bionic Crunch Pop-up 20 mm Плуващи топчета

Anaconda Bionic Crunch Pop-up 20 mm Плуващи топчета

Аксесоари

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: