Anaconda Tapered Line 0,28mm-0,57mm Конусовидно монофилно влакно - Шок лидер, ледкор, флуорокарбон, поводи - Anaconda
  Anaconda Tapered Line 0,28mm-0,57mm Конусовидно монофилно влакно - Шок лидер, ледкор, флуорокарбон, поводи - Anaconda

  Anaconda Tapered Line 0,28mm-0,57mm Конусовидно монофилно влакно

  Anaconda
  90097
  Наличен
  29,99 лв.
  С вкл. ДДС

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  Anaconda Tapered Line е високотехнологично конусовидно монофилно  влакно, което е специално проектирано за риболов на шаран на дълги разстояния. Конусовидното влакно се плъзга през водачите на въдицата без никакви точки на триене. Благодарение на големият диаметър в началото, Tapered Line може да бъде хвърлен с много големи оловни тежести и с мощно хвърляне за голяма дистанция без никакви рискове.

  Редуване на цветове както следва – Black 30 m / Green 30 m

  Тест – 11 – 40 lb

  Дължина : 250 м

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.