Anaconda Super Heavy Tungsten Tube Army 2.0m Волфрамов маркуч - Принадлежности за монтаж - Anaconda
  Anaconda Super Heavy Tungsten Tube Army 2.0m Волфрамов маркуч - Принадлежности за монтаж - Anaconda

  Anaconda Super Heavy Tungsten Tube Army 2.0m Волфрамов маркуч

  Anaconda
  33399
  Наличен
  18,99 лв.
  С вкл. ДДС

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  Изключително тежък и потъващ волфрамов маркуч! Има предимството да потапя много бързо и да “залепи” линията на дъното, така че да се адаптира към него! Другото предимство, е че предпазва рибата от наранявания по време на вадене.
  Използва се вместо лийдкор с изключителен камуфлажен ефект.

  Данни за продукта:

  • Вътрешен диаметър: 0,80 мм
  • Дължина: 2,00м
  • Съдържание: 1 брой
  • Цвят: Зелен

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.