CPK Boilie High-Attract 16&20mm бързоразтворими протеинови топчета в дип - Протеинови топчета - CPK Carp & More
  CPK Boilie High-Attract 16&20mm бързоразтворими протеинови топчета в дип - Протеинови топчета - CPK Carp & More

  CPK Boilie High-Attract 16&20mm бързоразтворими протеинови топчета в дип

  CPK Carp & More
  45839
  Наличен
  7,99 лв.
  С вкл. ДДС

  Протеинови топчета в дип в смесена опаковка от 16 и 20мм. Тегло - 150гр.

  Аромат

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  Протеинови топчета в дип, в бавно и бързоразтворим вариант.

  Комбинацията от атрактанти и вкусове заедно, специално разработени по рецепта на CPK, правят тази стръв чудесна за всеки сезон и водоем.

  Съдържа: смляно рибно брашно, рибно брашно LT Red Robin, WPC, соев протеин, соево брашно, храна за пилета, ароматизатори, аминокиселини, овкусители, подсладители.

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.