CPK Pasta Boilies Stinky Fish Mussle Crab 400gr паста - Пасти - CPK Carp & More
  CPK Pasta Boilies Stinky Fish Mussle Crab 400gr паста - Пасти - CPK Carp & More

  CPK Pasta Boilies Stinky Fish Mussle Crab 400gr паста

  CPK Carp & More
  39015
  Наличен
  11,50 лв.
  С вкл. ДДС

  За да изпъква точно вашата стръв измежду захранката.

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  CPK Pasta съсдържа разтворими съставки от съответния аромат. Тя постепенно освобождава частици и атрактанти, което прави стръвта на монтажа изключително атрактивна за рибите. Препоръчително е да използва върху протеинови топчета или пелети.CPK Pasta е проектирана да привлича рибите и да се разпръсква бавно около стръвта. Съдържа аромати и атрактанти. 

  В разфасовка от 400гр.

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.