Anaconda Nighthawk MGX-7 Bank Watcher датчик за движение - Сигнализатори и аксесоари - Anaconda
  Anaconda Nighthawk MGX-7 Bank Watcher датчик за движение - Сигнализатори и аксесоари - Anaconda

  Anaconda Nighthawk MGX-7 Bank Watcher датчик за движение

  Anaconda
  23703
  Наличен
  79,99 лв.
  С вкл. ДДС
  • 8-нива на звука,
  • Регулируем обем,
  • Индикиране в комбинация с бяла и червена светлина
  • Работи с 1 x 9V батерия (не е вкл. в комплекта)

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

  ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТЕЗИ АКСЕСОАРИ:

  Аксесоари към продукта

   

  Сензорът за движение наблюдава вашия лагер с помощта на вграден инфрачервен датчик под ъгъл от 120 ° и Ви дава непосредствен сигнал, ако се приближи незабелязано през нощта непознат или животно.Bank Watcher се поставя върху стойка или колче (стандартна резба 3/8 за сигнализатори) на височина от около един метър. Ако нещо се приближи до вашата палатка, постоянна червена светлина светва и ярък LED мига 17x. В същото време той дава силен тон като опция, но може да бъде настроен така, че да са активни само светодиодите без звук.
  В същото време получавате синхронен сигнал към вашия приемник.


  Данни за датчиците:

  • Червена светлина в случай на опасност в комбинация с 17 пъти мигаща бяла LED светлина ви предупреждава при движение (чуждестранно лице / диви животни),
  • Монтира се върху колче (3/8 резба),
  • 8-нива на сила на звука,
  • Работи с 1 x 9V батерия (не е включена)

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Може да харесате още и

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.