Anaconda Tableware Bag чанта – несесер за прибори - Маси и посуда - Anaconda
  Anaconda Tableware Bag чанта – несесер за прибори - Маси и посуда - Anaconda

  Anaconda Tableware Bag чанта – несесер за прибори

  Anaconda
  93181
  Наличен
  84,99 лв.
  С вкл. ДДС

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  Всичко, което трябва да притежавате за една перфектна закуска през вашият излет, било за риболов или за отдих. Без да се притеснявате дали сте забравили чиниите, чашите, вилиците и лъжиците или дори солницата и захарницата. Оборудван с по два броя чинии, ножове, вилици, лъжици, кафе чаши, захарница, солница и кърпи. Изработени са от качествена неръждаема стомана. Всичко опаковано за специален случай, като всеки прибор си има точно определено място.

  • Размери: 33 х 27 х 12 см.
  • Материал: 600D Nylon

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.