Saenger Specitec Schirmbohrer 38 см свредло за чадър - Чадъри (Броли) - Saenger
  Saenger Specitec Schirmbohrer 38 см свредло за чадър - Чадъри (Броли) - Saenger

  Saenger Specitec Schirmbohrer 38 см свредло за чадър

  Saenger
  57763
  Наличен
  15,99 лв.
  С вкл. ДДС

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  Прост, но гениален инструмент, с който може да закрепите лесно и стабилно Вашият чадър.

  Чадърът се вкарва в свредлото като се закрепява със затягащ винт. Щифта (помощното средство за вмъкване) е прикрепена към свредлото с верига, за да се избегне загубата.

  Подходящ за всички модели чадъри.

  Дължина: 38 см

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.