Маркери и инструменти за захранване

Разгледани продукти

Производители

Holdcarp Adjustable LED Automatic Marker 9.7m маркер шамандура

Нов продукт

1 vote

224,99 лв с вкл. ДДС

Повече информация

Риболовна телескопична шамандура, предназначена за точно маркиране на мястото за риболов. Лесно се забелязва през нощта, защото е снабдена с автоматична LED светлина (която се включва когато се стъмни) и със светоотразителна лента. С тази шамандура няма нужда да знаете точно дълбочината на водата, в която ще я поставите. Горната телескопична част се настройва автоматично към текущото ниво от + - 0.7m. Изработен е от естествен черен цвят. Отедлните части се свързват чрез резба, на която линията ви няма да се закачи дори да мине през маркера.

Маркерът е изработена от твърд пластмасов материал, а резбите на втулките са метални. Маркерът е леко гъвкав, няма риск от разкъсване на отделни части при боравене със сглобената шамандура. Маркерът HOLDCARP 9,7m се състои от 1 телескопична отразяваща част 1m-1.7m, 8 x 1m части, шарнирно захващане на тежеста HOLDCARP, водоустойчив калъф, в който се съхранява шамандура и HOLDCARP 2kg тежест.

Когато се използва тази шамандура, няма опасност от закачне на влакното по тялото на маркера, защото всички ръбове са идеално гладки. Маркерът се накланя и потъва, ако докато вадите рибата линията мине през него.

Характеристики:

Регулируем маркер 9,7м

Включва:

1x 1m - 1,7m отразяваща телескопична част със LED осветление (червено / зелено) със сензор за светлина, 8x1m части, калъф, тегло 2kg

В следната категория има още 30 продукта: