Saenger Clip On II eдиничен сигнализатор за въдица - Сигнализатори и аксесоари - Saenger
  Saenger Clip On II eдиничен сигнализатор за въдица - Сигнализатори и аксесоари - Saenger

  Saenger Clip On II eдиничен сигнализатор за въдица

  Saenger
  77590
  Наличен
  15,99 лв.
  С вкл. ДДС

  ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ
   

  Тази малка "джаджа" представлява едно акустично и визуално чудо.

  Ако линията Ви бъде издърпана, красив светодиоден индикатор веднага светва и се задейства звуковият сигнал! А за да свети и свири добре, батериите са включени в опаковката! Разбира се, може да се използва универсално за всички типове пръчици и е оборудван с превключвател за включване / изключване.  

  Данни за продукта: 

  • Наличен в син цвят
  • Акустична аларма
  • Водоустойчив
  • Без степенно управление на силата на звука
  • Включване и изключване
  • Включени батерии
  • Подходящ за всички типове пръчки

  Доставката се извършва с Еконт Експрес. Поръчки, получени преди 14:30 се изпращат в същия ден, а след 14:30 понякога и на следващия работен ден (в зависимост от натовареността). Всички пратки се изпращат с ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди ПЛАЩАНЕ. Желателно е да се възползвате от услугата, защото е възможно да се получат транспортни дефекти, за които ако не се констатират в офиса преди да платите, CarpFishing-mall.com НЕ НОСИ отговорност.

  ВАЖНО!

  Разходите за доставка се поемат от КЛИЕНТА (с изключение на продукти, за които изрично е упоменато, че доставката име безплатна). Те се начисляват отделно от сумата на продуктите, според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Може изчислите колко ще Ви струва ТУК.

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване. Във всеки офис на Еконт има и ПОС терминали, където може да заплатите наложения платеж с карта.

  Няма отзиви

  Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.