За нас

Здравейте,


в нашият онлайн магазин CarpFishing-mall.com може да разгледате и поръчате от огромен асортимент продукти на различни марки, на цени за всеки джоб! От 2021г. сме екслузивни представители на чешката марка FLACARP - нов бранд за риболовна електорника (сигнализатори, датичци за движение, къмпинг лампи) от Томас Флайзър - първосъздателят на Flajzar, който напуска Flajzar преди 6г. и рализира новият си бранд. Също така сме представители на MIVARDI - друг чешки бранд, който съчетава в себе си невероятно качество на много добри цени! За всякакви въпроси може да се свъжете с нас на посочените телефони, в online магазина или във Facebook страницата!
Част от другите марки, които предлагаме са FOX, Next Generation Tackle (NGT), Sonik, Trakker, Pelzer, CarpMax, KORDA, BAT-tackle, CPK Carp&More, Dynamite Baits, CC Moore и още...


Защо да изберете шаранджийски онлайн магазин CarpFishing-mall.com?


 Нашата цел е удовлетворение на клиентските потребности, съчетани с коректно отношение. Стараем се да предлагаме на клиентите оптимални решения, спрямо техният бюджет и желания. Доставяме наличните продукти на следващия работен ден, като ако някой от поръчаните продукти не е наличен Ви уведомяваме своевременно!

За контакти:

Славиян Славчев - управител на "КАРПФИШИНГ-МОЛ" ЕООД, ЕИК: 205884754 - тел. 0884 222 898

Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, Вие се съгласявате.