За нас

Здравейте,
в нашият онлайн магазин https://CarpFishing-mall.com/ може да разгледате и поръчате от продуктите на немската марка Anaconda, която популяризираме в България от Април 2012г. Марката предлага голямо разнообразие от принадлежности, предназначени за постигане на максимално удоволствие от любимото ни хоби - роболова на шаран! За всякакви въпроси може да се свъжете с нас на посочените телефони, в online магазина или във Facebook страницата!
Част от другите марки, които предлагаме са FOX, Next Generation Tackle (NGT), Sonik, Trakker Pelzer, CarpMax, KORDA, BAT tackle, CPK Carp&More и още...

Цел и мисия

Нашата цел е удовлетворение на клиентските потребности, съчетани с коректно отношение. Стараем се да предлагаме на клиентите оптимални решения спрямо техният бюджет и желания.

Защо да изберете нас?

Въпреки огромното разнообразие от продукти, нашият онлайн магазин предлага на клиентите си да заявяват желание за стоки (на посочените производители), дори те да не са качени в сайта. Ще направим всичко, което зависи от нас, заявените продукти да бъдат доставени в най-кратки срокове.
Това, към което се стремим, е да предлагаме все по-голямо разнообразие от къмпинг и риболовни принадлежности на все по-достпъни цени за българския шаранджия!

Информация за марката

Anaconda е дъщерна фирма на една от най-големите фирми за производство на рибарски принадлежности в Германия - SÄNGER. Компанията Sänger Top Tackle System е една от най-големите фирми дистрибутори на риболовни пособия и такъми в Европа. Складовете им заемат 11 000 кв.м площ и предлагат над 12 000 продукти за риболовеца. 
Създадена е през 1959, като фирма за лагери. Малко по-късно става основен производител в индустрията и се разраства. В момента Sänger Rollenlager GmbH & Co KG обслужва около 1000 клиента в целия свят, като въпреки „китайската инвазия” е една от водещите лидери на пазара. През 1977 г. Ханс-Юрген Сенгер се присъединява към компанията и осъществява първия контакт до търговската зона на риболова през 1979 г. По време на пътешествие из Балтийско море получава първата поръчка за 10 000 изкуствени примамки. 
По-късно г-н Sänger се среща с г-н Eisele, който е създал обхватна програма за продажба на едро- под фокуса на морския риболов. 
Семейния бизнес разширил обхвата на доставките и се превърнал в мощна и призната компания в цяла Европа. От 1990-2004 компания Sänger е успешен дистрибутор на добре известни марки. Но през 2004/2005 компанията променя философията си. 
Сeнгeр развива все повече и повече собствените си марки с утвърдени специалисти в риболовa. Днес компанията Sänger e една от лидерите в търговията на едро на риболовни принадлежности в Германия и Европа.

В нашият онлайн магазин може да намерите продукти основно на  „SäNGER Rollenlager GmbH & Co KG„ (предимно Anaconda), също така и на английската марка за дрехи „NAVITAS
SAENGER Rollenlager GmbH & Co KG“ има осем марки за различен тип риболов:

  • SAENGER – Общ риболов
  • IRON TROUT – Риболов на Пъстърва
  • Uni Cat – Риболов на Сом
  • AQUANTIC – Морски риболов
  • MS RANGE – Фидер риболов
  • IRON CLAW – Риболов на хищници
  • DOIYO Concept – Риболовни принадлежности за хищници разработени в Япония
  • ANACONDA – Шаранджийски риболов


За всички марки на компанията има свои риболовни експерти, което е голямо предимство, тъй като експертите знаят много добре за нуждите на рибаря и са в състояние да усъвършенства продуктите. 

Освен това Сeнгeр имат мениджър за управление, който винаги бързо и иновативно реализира желанията на експертите за добро съотношение цена-качество. 
Три пъти в година Saeneger публикува собствен вестник на компанията "Tackle news". В тези 32 страници рибаря ще намери полезни съвети. 
С тираж от 50,000 броя, вестника се превръща популярен справочник. 


ТУК (каталог 2018) може да разгледате всички продукти на Sänger, като можем да Ви доставим всичко по заявка.