Скъпи приятели и колеги,

тази година ние от шаранджийски онлайн магазин CarpFishing-mall няма да Ви дадем Коледни намаления.

Защо? Ние ценим нашите клиенти и за нас клиентското удовлетворение е на първо място. Знаем, че всеки обича да пазарува изгодно, но решихме тази Коледа вместо да дадем отстъпки на Вас, да се включим в благотворителна кауза.
За това ще дарим 10% от всяка направена поръчка през периода 20.12.2019г. - 01.01.2020г. на едно детенце в нужда - Анелия Витанова от гр. Перник.

Пълна информация за актуалното състояние на момиченцето може да намерите на Facebook страницата Подай ръка на Нели.

Също така може да направите индивидуално дарение от helpkarma.com или директно по дарителската сметка:

Дарителска Сметка - Банка ДСК
Анелия Юлиянова Витанова
Валута: BGN

IBAN: BG63STSA93000022302942
BIC: STSABGSF

Анелия е родена през месец януари 2012г в 7-ми месец. Поставена и е диагноза Детска церебрална парализа - спастична квадрипареза. 

През декември 2015г и е направена Фибротомия - метод при който се срязват патологичните фиброзни изменения на мускулите, предизвикващи контрактури и болка при децата с ДЦП.
През месец юни 2018г е направена операция на двете тазобедрени стави във Виена, Австрия. А година по- късно , отново там, бе направена нова операция за отстраняване на имплантите.
През месец декември 2019г е направена втора фибротомия, от която Нели се възстановява в момента.
От самото раждане до сега с Нели се работи ежедневно. Провежда се рехабилитация, конна терапия, както и водна рехабилитация. Всичко това води до подобряване на нейното състояние и се надяваме, че един ден мечтата ѝ да може да ходи сама ще се сбъдне.

С пожелание за весели празници, бъдете здрави и добри хора! Наслука!