Омръзна ли ви да харчите десетки левове за 1-2кг протеинови топчета? Имаме решение...

 

Сред чешко-словашките риболовци едва ли има някой, който не е чувал за Томаш Блажек - опитен шаранджия, който има куп огромни шарани на зад гърба си, не само от чешки води, но и от чужбина. Tomáš Blažek сега представя нова гама протеинови топчета и примамки за шаран, като цената на тези продукти е наистина атрактивна.

 

Рибарите получават перфектни протеинови топчета, както за захранка, така и за монтаж, като няма да похарчат много.

Бойлите от Томаш Блажек се характеризират с факта, че съдържат редица привлекателни вещества, и така създават невероятно примамлива следа от миризма във водата. 

TB Baits са официални спонсори на Интернационалното Шаранджийско състезание на Балатон 2021г. (IBCC).

За нас е чест да ви запознаем с новите бойли от TB Baits, които са разработени специално за всички шаранджии. Десетки рецепти и безброй часове тестване на консултантския екип стоят зад създаването на продуктите. На реки, езера и язовири, най-голямата уловена риба на тях до момента е 24,7 кг!

Основната цел беше да се създаде протеиново топче с незабавен ефект, на възможно най-добрата цена, за да бъде достъпно за всички рибари и да се гарантира, че покупната му цена не налага никакви ограничения върху начина, по който се използва. Много риболовци смятат, че евтините бойли са с лошо качество, а скъпите са с добро качество. Това обаче зависи от конкретния продукт и производствените възможности на производителя. Опитът и технологиите на TB Baits им позволява да произвеждат евтини и в същото време висококачествени бойли, с които се гордеят.

 

Важно е да се отбележи,че ниската цена на тези продукти не е за сметка на качестово и съставките! Благодарение на закупуването на суровини в големи обеми и нова, модерна производствена линия, TB Baits са в състояние значително да намалят разходите за целия производствен процес, независимо дали са самите суровини, човешки труд или енергия. Настоящият производствен капацитет е 15 тона протеинови топчета на ден! Всички тези фактори позволяват появата на тези топчета, които съчетават невероятна цена с високо качество и ефективност!

Бойлите започват да действат веднага, след като попаднат във водата и привличат рибите. Повърхността на топчето започва да се разтваря, което го прави още по-привлекателно за риболов. Времето за разпадане след попадането във водата е около 8 до 12 часа, в зависимост от диаметъра на топчетата, температурата на PH на водата. Ако искате топчетата да издържат във водата за по-дълго време, препоръчваме да ги изсушите при необходимост, което ще забави времето за разтваряне до 24 часа. Благодарение на уникалния си състав, топчетата не се напукват при изсушаване.

Продуктите на TB Baits може да разгледате ТУК